Bubble Voetbal - Amsterdam

Bubble Voetbal in Amsterdam is geschikt voor jong en oud, mannen en vrouwen. Het kan zowel los geboekt worden als in combinatie met onze andere activiteiten.

Vrijgezellenfeest
 
 
Teambuilding
 
 
Bedrijfsuitjes

Heerlijke activiteit gehad. De baas goed aan kunnen pakken met Bubble Voetbal, zeker voor herhaling vatbaar.

Daag je vrienden en collega's uit in Amsterdam!

Bubbelbal in Amsterdam

Arrangementen

Gratis begeleiding

We verzorgen Bubble Voetbal op een sportveld of een sportlocatie in Amsterdam. Je hoeft dus nooit ver te reizen! Bump, bots en rol in het rond.

Onze activiteiten zijn inclusief begeleiding. Onze medewerker neemt al het werk uit handen om te zorgen dat alles veilig en efficient verloopt.

Naast het bubble voetbal nog een andere gave activiteit? Je kan nu ook de combinatie met BowHunt reserveren, een mix van paintball en trefbal met pijl en boog!

BowHunt - Time to Hunt!

Bubble-Voetbal.nl  © Copyright 2015

BumperZ Nederland - FirstTrade Events B.V.

Informatie aanvragen?

Vrijblijvend informatie ontvangen over Bubble Voetbal & BowHunt. Ideaal voor vrijgezellenfeestjes, teamuitjes of bedrijfsfeesten!

Info aanvragen
1
2
3

David Westerlaken
Bedrijfsuitje

Last man standing

Bulls-eye

Team deadmatch

Alle spelers starten in een cirkel. Na het startsein ren je zo snel mogelijk naar een bunker om aan te leggen voor je eerste schot. Blijf jij als laatste spelers over in de arena?

Bij deze spelvariant wint het team dat het langste in het spel blijft. Schakel je tegenstanders één voor één uit met een gericht en onverwacht schot óf door hun pijl te vangen!

In het midden van het speelveld staat het spot center met 5 targets opgesteld. Bescherm jouw targets en schiet die van je tegenstander uit het spot center om de battle te winnen!

Strategisch

Pijnloos

Teamwork

BowHunt is een mix van paintball, lasergamen en trefbal waarbij je met een pijl en boog op je tegenstanders jaagt. Ren jij als Rambo door het veld of sla je met één gericht schot genadeloos toe?

Bij BowHunt hebben de pijlen een zachte, rubberen punt en draag je een veiligheidsmasker. Hierdoor krijg je geen blauwe plekken wanneer je wordt geraakt. 100% fun, 100% veilig!

Bedenk een aanvalsplan, cover je teamgenoten wanneer zij strategisch opschuiven naar een bunker, deel je pijlen en coach elkaar in het heetst van de strijd. BowHunt speel je als team!

Double the Fun - BowHunt!

☎: 06-21861739

Bubble Voetbal 

100% FUN

Bel ons: 085 - 0600 977

Fix the following errors:
Hide